maui napisał(a):Po Super Bowl w martwym okresie proponuje zrobić ranking najlepszych zawodników (np. 10) z konkretnych pozycji (np. raz w tygodniu).
Świetny pomysł. Na pewno weźmiemy to pod uwagę i po sezonie będziemy robić taki ranking.
Co do "Mam propozycję. Czy mozna na czas playoff ustawiać na fejsbukowej stronie nfl24 osobne wydarzenie, lub post do każdego meczu? Byłaby możliwość na żywo wrzucać komentarze odnośnie tego, co dzieje się na boisku itd. "
W niedzielę takie zdjęcie z postem pojawi się na FB, btw. dzięki, ze jesteście! Wiem, że nie udaje nam się codziennie wrzucać felieton, podsumowanie i wgl. Ubolewam nad tym - niestety praca, studia i inne obowiązki - ale z tym walczymy. DDF do porannej kawy to też już standard. Oddajemy serducho za stronę, czego efekt finalny efekt zobaczycie już po sezonie. Forum udało się unowocześnić, czas na.... Dowiecie się wkrótce. Dzięki za propozycje, kontakt, udział w ankietach i wszystko inne co związane jest z działalnością strony.
Tak na koniec, to oczywiście, życzę Wam wszystkiego najlepszego w Nowym Roku i sukcesów "waszych" drużyn. Mam nadzieję, że i dla mnie ten Nowy Rok będzie szczęśliwszy np. może PO dla Raiders? Marzenie, ale kto Nam tego zabroni?

3majcie się.