oceansizer napisał(a):Może ktoś coś słyszał na temat kodów promocyjnych na nfl gamepass? Póki co jeszcze cierpliwie czekam, że coś się pojawi,chociaż o ile pamięć mnie nie myli, to rok temu o tej samej porze chyba już kod Rep15 był. 199$, to cholera duzo trochę, może ktoś w tym roku wykupował na nfl2go i podzieli się doświadczeniami, co i jak? Z góry dzięki za wszelakie info.
Kodów promocyjnych na dzisiaj nie ma / nie są znane.
Nfl2go sam nie wykupiłem, ale są dwie poważne wady:
1. To jest "spiracony" gamepass (a dokładniej chyba aplikacja mobilna gamepass, która jest kiepsko zabezpieczona) i w każdym momencie może być "zdjęty". Kupując nfl2go finansuje się jakichś kolesi, którzy kradną sygnał gamepassa i sprzedają jako swój. Przez chwilę na reddicie ktoś wrzucił to samo za darmo (no dobra, niedokładnie to samo, bo tylko linki do meczów na żywo, NFLN i Redzone, bez archiwum meczów), ale szybko znikło i linki już nie działają (NFL chyba się połapało).
2. Nfl2go ma komplet użytkowników i na chwilę obecną nie można go wykupić.
Jeżeli chodzi o gamepassa to:
1. Jeżeli płaci się w brazylijskich realach wychodzi ponad 10% taniej taniej (albo jeszcze niedawno wychodziło, ostatnio nie sprawdzałem), ale nie wiem czy można w ten sposób dostać zniżkę z PLFA.
2. Jeżeli komuś nie zależy na Coaches Film, to polecam wykupić pakiet Season a nie Season Plus. W każdej chwili można zrobić upgrade do Season Plus za 70 dolców, a pod koniec sezonu regularnego cena upgrade'u spada do 50 dolców (przynajmniej w ostatnich dwóch sezonach), więc Season Plus kosztuje 180$ a nie 200$. W sezonie regularnym pakiet Season różni się od Season Plus tym, że w tym pierwszym w Coaches FIlm są dostępne tylko fragmenty meczów.