Zaproszenia wysłane. Z powodu naprawde duzego zainteresowania, stworzyłem Ligę G3, mamy więc ciągle nowe miejsca. Jeli ktoś z waszych znajomych chciałby zagrać w Fantasy Football - skierujcie go do mnie.
NIestety przespałem zaproszenia i wygląda że już jest za późno ale może będzie jeszcze opcja powstania ligi G4 więc jeżeli ktoś jeszcze ma ochotę lub podobnie jak ja zaspał to się proszę się zapisywać u Łukasza, pzdr
Bengals nr 1! Ponadto sympatyzuję z Cowboys,Patriots,Lions,Seahawks.
Cześć. Czy mail lukaszdudka@gmail.com jest aktualny, bo napisałem już dwukrotnie i na razie bez odpowiedzi? Po gorących poleceniach ze strony brata chciałbym spróbować się w tym sezonie w Mistrzostwach Polski. Proszę o kontakt na e-mail: wos.tomek@gmail.com. Z góry dzięki.
Informuję wszystkich uczestników, że draft w lidze G3 odbędzie się w najbliższą niedzielę, 28 sierpnia, o godzinie 22. Wysłałem już wszystkim maila z informacją, ale piszę jeszcze tutaj, gdyby ktoś maili nie czytał Liczę na stuprocentową frekwencję w drafcie!
Popaczek1906 napisał(a):Informuję wszystkich uczestników, że draft w lidze G3 odbędzie się w najbliższą niedzielę, 28 sierpnia, o godzinie 22. Wysłałem już wszystkim maila z informacją, ale piszę jeszcze tutaj, gdyby ktoś maili nie czytał Liczę na stuprocentową frekwencję w drafcie!