Panowie, na Boga, sprawdzajcie swoje maile!!!
I nie podawajcie jakichś gównianych adresów email, których nie sprawdzacie w lidze Fantasy, bo nie mam innego sposobu, żeby się z wami skontaktować.
W MP gra około 100 osób, większość z was co roku zmienia nazwy drużyn i nie wiem, kto sprawdza forum, kto emaile, kto facebooka.
EMAIL JEST PODSTAWOWĄ FORMĄ KOMUNIKCJI. Niestety nie mam innej możliwości.
Sytuacja z rozgrywkami wygląda następująco:
Od 31 lipca zaczął się proces przenoszenia graczy do wyższych lig w celu uzupełnienia miejsc po graczach, którzy nie zgłosili się do rozgrywek. Do każdego z was, kto powinien zmienić ligę, poszedł email z nowym zaproszeniem i informacja dlaczego następuje zmiana.
Sytucja wygląda następująco:
Liga A - w komplcie
Liga B - w komplecie
Liga C - w komplecie
Liga D - brakuje jednego zawodnika - Porcbar Giants. Jśli go znacie - opierniczcie za niesprawdzanie maili i skierujcie do mnie.
Liga E - brakuje 2 zawodników - Piotrków Raiders i Unbreakable Knees. Do obu poszły maile. Czekam na reakcję.
Liga F - brakuje 2 zawodników - Pabianice Saints i The-A Team. Zaproszenia poszły, czekam na reakcję.
Będziemy mieli w tym roku 2 równorzędne Ligi G.
Liga G1 - w komplecie
Liga G2 - są jeszcze 2 wolne miejsca. Zainteresowanych proszę o kontakt na
lukaszdudka@gmail.comPrzy przesuwaniu drużyn rzeczywiście usunąłem jedną ligę, żeby zmusić was do działania. Poprostu nie reagujecie na wysyłane zaproszenia.
Jeśli ktoś z was nie dostał jeszcze invite - sprawdźcie SPAM, albo piszcie do mnie bezposrednio. Odpowiem natychmiast.