Teraz jest 30 sie 2025, o 11:16

Madden

Czego dusza tylko zapragnie!
  • Autor
  • Wiadomość

kepic

• Ulubiona drużyna: NY Giants

Madden

Post25 sie 2015, o 13:36

A czy Panowie widzieli już to:
https://www.youtube.com/watch?v=3eVF9uBbuqc ?
The Catch
Obrazek

Jacob

• Ulubiona drużyna: Patriots, Rams
  • Ulubiony zawodnik: Sporo ich ;D

Re: Madden

Post25 sie 2015, o 14:13

A kto tego nie widział ;D Al Pacino i Half Top to moi faworyci tego filmiku :D
"To be successful, a man must exert an effective influence upon his brothers and upon his associates, and the degree in which he accomplishes this depends on the personality of the man. The incandescence of which he is capable. The flame of fire that burns inside of him. The magnetism which draws the heart of other men to him" - Vince Lombardi
Obrazek

Answerreck

• Ulubiona drużyna: Oakland Raiders
  • Ulubiony zawodnik: JJ Watt

Post25 sie 2015, o 15:29

Co najgorsze w nowym Maddenie?
To, że na X360 oraz na PS3 ta gra KOMPLETNIE się nie zmieniła. Kompletnie! Jedyne co nowe, to składy. Finito.
Wiem, że mało kto się przejmuje last-genami. Pewnie M17 na X360 w ogóle nie będzie, ale to jest jawne olewanie klienta.
Szkoda.
"We would rather be feared than respected." - Al Davis

kepic

• Ulubiona drużyna: NY Giants

Post26 sie 2015, o 07:52

Ja ogólnie zatrzymałem się na 08 z prostej przyczyny "zatwardziałej" niechęci do konsol, choć właśnie z powodu nieobecności niektórych tytułów na PC okazjonalnie pykam u znajomych, choć bez wzajemnej miłości (Ja <-> Konsola) :D

Od jakiegoś czasu podejście EA jest właśnie takie że musi być co rok wypuszczona kontynuacja, niekoniecznie już prezentująca sobą jakiekolwiek zmiany i poziom.
The Catch
Obrazek

KKAN

• Ulubiona drużyna: All football teams

Post26 sie 2015, o 12:33

Answerreck napisał(a):Co najgorsze w nowym Maddenie?
To, że na X360 oraz na PS3 ta gra KOMPLETNIE się nie zmieniła. Kompletnie! Jedyne co nowe, to składy. Finito.
Wiem, że mało kto się przejmuje last-genami. Pewnie M17 na X360 w ogóle nie będzie, ale to jest jawne olewanie klienta.
Szkoda.

Zgadzam sie, p@#$#czone EA Sports :evil:. Nadziałem sie już przy 15 która i tak dla mnie była krokiem wstecz z 25 (tam sie przepychało na 2 stickach i nie było żadnego wskażnika odległości do zawodnika), a tu nie dość by przepchać guard trzeba sie nawciskac X jak porąbany to jeszcze pokazuje sie durne pole chwytu/powalenia w obronie... poza tym grafika bez zmian,menu bez większych zmian, dodano tylko jakieś nowe modsy ech...

M17 mam zamiara zakupić na nową konsole mam nadzieje że tam zmiany będą widoczne gołym okiem i będzie to w końcu wyglądać jak mi obiecano na filmikach na YT ;)
Obrazek

Answerreck

• Ulubiona drużyna: Oakland Raiders
  • Ulubiony zawodnik: JJ Watt

Post27 sie 2015, o 09:57

M16 robi zmianę ale na Xbox One, tutaj dalej uważam, po kilku dniach grania, że gra jest bardzo podobna, szczególnie jak gra się off-line. Jedyne co zauważyłem, albo jest to jakiś chory efekt placebo, że dużo częściej zdarzają się przechwyty i kontuzje. Właściwie każdy bieg, choćby na 8-9 yd kończy się złamaniem żeber Dereka Carra. To samo dzieje się z Aaronem Rodgersem. Wiem, że podaje przykład zawodników, którzy biegają tylko i wyłącznie na kibelek, ale czy to faktycznie są takie "szkła"? Nie wydaje mnie się.

Poza tym, mam wrażenie, że gra jest bardziej taktyczna, ale to może być wynik tego co pisałem wyżej, plus tego, że dość dawno nie grałem w M15, a ja żeby się czuć dobrze na padzie jednak muszę być w gazie.

Po trzech meczach bilans 2-1, gram Raiders na poziomie All-Madden.
Carr złamane żebra, Latavious Murray złamana kość ogonowa (koniec sezonu). Ściągnąłem Vicka (sympatia) i staram się jakość ciągnąć, przede mną mecz z Broncos, więc w program wpisuję 2-2.
"We would rather be feared than respected." - Al Davis

page

• Ulubiona drużyna: New England Patriots

Post2 wrz 2015, o 13:44

Którą ze starszych odsłon Maddena polecacie? Pytam, bo działam na maszynie, która tych najnowszych nie pociągnie.

Maurycy1988PL

• Ulubiona drużyna: Chargers,Ravens

Post2 wrz 2015, o 14:00

Madden 08 też mam i mogę polecić

Pocisnął bym w serię NCAA Football , ale tylko na konsolę są , a ja tez niestety na pececie siedzę

Dante

Post2 paź 2015, o 19:13

Posiadam Madden25, bardzo rozni sie od najnowszego wydawnictwa czyli 16-tki?

PyjterSothis

• Ulubiona drużyna: NEW ENGLAND PATRIOTS
  • Ulubiony zawodnik: T.Brady

Post6 paź 2015, o 12:01

Pytanie o wersje na ps3 Panowie. Z reguły kupowałem Maddena co dwa lata na przemian z Fifą. Ostatnio inne wydatki były i zatrzymałem się na Maddenie 13??Warto przesiadać się na Madden 16??ponoć pomiędzy 13 a 25 była spora różnica a od 25 do 16 już nie bardzo??Jak nie to zakupie nowego PES-a który jak dla mnie miodnością zabija fife
PATRIOTS potem długo, długo nic i sympatia do: TB Bucs, Packers, Seahawks, Saints i Raiders :twisted:

Powrót do Na luzie