Teraz jest 30 sie 2025, o 10:01

A może by tak...

Kreatywnie o naszej stronie
  • Autor
  • Wiadomość

Jacob

• Ulubiona drużyna: Patriots, Rams
  • Ulubiony zawodnik: Sporo ich ;D

A może by tak...

Post19 sie 2015, o 21:47

Masz pomysł na nowy cykl na naszej stronie? A może uważasz, że jest coś do poprawy? Nie bój się, wal śmiało :) Wszystkie propozycje, skargi weźmiemy sobie do serca. Twórzmy razem NFL24!
"To be successful, a man must exert an effective influence upon his brothers and upon his associates, and the degree in which he accomplishes this depends on the personality of the man. The incandescence of which he is capable. The flame of fire that burns inside of him. The magnetism which draws the heart of other men to him" - Vince Lombardi
Obrazek

Bart3k

• Ulubiona drużyna: Giants, Packers
  • Ulubiony zawodnik: E. Manning, Rodgers

Re: A może by tak...

Post9 sty 2016, o 22:57

Ok. Mam propozycję. Czy mozna na czas playoff ustawiać na fejsbukowej stronie nfl24 osobne wydarzenie, lub post do każdego meczu? Byłaby możliwość na żywo wrzucać komentarze odnośnie tego, co dzieje się na boisku itd. Może ożywiłoby to stronę i forum, bo mam wrażenie, że jest coraz większa padaka.

Michal29

• Ulubiona drużyna: Hawks
  • Ulubiony zawodnik: Russell Wilson

Post9 sty 2016, o 23:44

Bart3k napisał(a):Ok. Mam propozycję. Czy mozna na czas playoff ustawiać na fejsbukowej stronie nfl24 osobne wydarzenie, lub post do każdego meczu? Byłaby możliwość na żywo wrzucać komentarze odnośnie tego, co dzieje się na boisku itd. Może ożywiłoby to stronę i forum, bo mam wrażenie, że jest coraz większa padaka.

Komentarze na bieżąco na FB a po meczu wymiana dłuższych myśli na forum. Ma to jakiś sens.
Oby wpłynęło to na większą frekwencję na forum także w trakcie sezonu zasadniczego. Często mam ochotę "otworzyć do kogoś gębę...znaczy się klawiaturę" a nie ma do kogo :) Na Pasjonatach jakoś mi nie pasuje...
Na starym forum: WaltJones

Bart3k

• Ulubiona drużyna: Giants, Packers
  • Ulubiony zawodnik: E. Manning, Rodgers

Post10 sty 2016, o 00:10

Dokładnie :D Wiadomo, w trakcie meczu grają emocje, chciałoby się coś napisać na bierząco.... W trakcie sezonu ciężko by to było ogarnąć, ale prz playoffach można to zrobić :) Moja żona już nie może mnie słuchać ;) warto pomyśleć :)

charlie

Post10 sty 2016, o 08:03

Opcją alternatywną zawsze może być twitter i hashtag #nflpl, gdzie każdej niedzieli w trakcie sezonu trochę ludzi się zbiera.

Jeśli tym postem jakoś łamie regulamin to proszę go usunąć - aczkolwiek jako i że wśród ćwierkaczy jest spora reprezentacja redakcji nfl24.pl wierzę, że wszystko jest ok.

Dante

Post15 sty 2016, o 22:42

ja sobie nie wyobrazam meczu bez #nflpl, nie zawsze sie wypowiadam, ale czytam owszem.

maui

• Ulubiona drużyna: Los Angeles
  • Ulubiony zawodnik: Mariota

Post18 sty 2016, o 19:34

Po Super Bowl w martwym okresie proponuje zrobić ranking najlepszych zawodników (np. 10) z konkretnych pozycji (np. raz w tygodniu).
all across the world

OaRaiders_

Post19 sty 2016, o 10:26

maui napisał(a):Po Super Bowl w martwym okresie proponuje zrobić ranking najlepszych zawodników (np. 10) z konkretnych pozycji (np. raz w tygodniu).

Świetny pomysł. Na pewno weźmiemy to pod uwagę i po sezonie będziemy robić taki ranking.

Co do "Mam propozycję. Czy mozna na czas playoff ustawiać na fejsbukowej stronie nfl24 osobne wydarzenie, lub post do każdego meczu? Byłaby możliwość na żywo wrzucać komentarze odnośnie tego, co dzieje się na boisku itd. "

W niedzielę takie zdjęcie z postem pojawi się na FB, btw. dzięki, ze jesteście! Wiem, że nie udaje nam się codziennie wrzucać felieton, podsumowanie i wgl. Ubolewam nad tym - niestety praca, studia i inne obowiązki - ale z tym walczymy. DDF do porannej kawy to też już standard. Oddajemy serducho za stronę, czego efekt finalny efekt zobaczycie już po sezonie. Forum udało się unowocześnić, czas na.... Dowiecie się wkrótce. Dzięki za propozycje, kontakt, udział w ankietach i wszystko inne co związane jest z działalnością strony.

Tak na koniec, to oczywiście, życzę Wam wszystkiego najlepszego w Nowym Roku i sukcesów "waszych" drużyn. Mam nadzieję, że i dla mnie ten Nowy Rok będzie szczęśliwszy np. może PO dla Raiders? Marzenie, ale kto Nam tego zabroni? ;) 3majcie się. ;)

DexterLuthor

• Ulubiona drużyna: Saints/GB/Steelers
  • Ulubiony zawodnik: Brees/A-Rod/Bell

Post19 sty 2016, o 18:55

maui napisał(a):Po Super Bowl w martwym okresie proponuje zrobić ranking najlepszych zawodników (np. 10) z konkretnych pozycji (np. raz w tygodniu).

a może nie tyle najlepszych co ulubionych? np. 5 na każdą pozycję.
ŻYCIE TO JEST PIĘKNA GRA JEDNEMU ZABIERZE DRUGIEMU DA

maui

• Ulubiona drużyna: Los Angeles
  • Ulubiony zawodnik: Mariota

Post19 sty 2016, o 23:29

DexterLuthor napisał(a):

a może nie tyle najlepszych co ulubionych? np. 5 na każdą pozycję.

Ranking ulubionych to można zrobić na forum, na stronie powinien być profesjonalny ranking pozycyjny najlepszych graczy tak jak robią to amerykańscy dziennikarze przed startem każdej z profesjonalnych lig w USA.
all across the world
Następna strona

Powrót do NFL24.pl