Teraz jest 30 sie 2025, o 15:37

Mistrzostwa Polski w Fantasy Football 2015

Wszystko o fantasy football
  • Autor
  • Wiadomość

Michal29

• Ulubiona drużyna: Hawks
  • Ulubiony zawodnik: Russell Wilson

Re: Mistrzostwa Polski w Fantasy Football 2015

Post27 wrz 2015, o 20:43

W tym tygodniu nie miałem dylematu kogo posadzić na ławce a kogo wstawić do składu :)

Obrazek
Na starym forum: WaltJones

czapski

Post27 wrz 2015, o 21:39

W mojej lidze (D) rekord, przynajmniej na moje oczy, kwoty za zwolnionego gracza - ktoś zrzucił Roddy'ego White'a, a ten znalazł nabywce za 60S, na nieszczeście nabywcy chyba (0 punktów dziś). Ja za to zrzucilem po 1 tygodniu Matta Jonesa, 3 lata temu Alfreda Morrisa dzien przed 1 kolejka - lekcja na lata, nigdy nie pozbywać się RB Redskins.

DexterLuthor

• Ulubiona drużyna: Saints/GB/Steelers
  • Ulubiony zawodnik: Brees/A-Rod/Bell

Post30 wrz 2015, o 14:21

Kusi mnie żeby pogrzebać przy obrońcach. Moje trio Lavonte David, Bobby Wagner i Paul Worrilow furory nie robi. Niestety w necie brakuje (ew. nie potrafię znaleźć) rankingów które pomogły by komuś kto nie za bardzo orientuje się w IDP. Jak to jest u Was? Jak oceniacie graczy defensywy i ile FP was zadowala?
ŻYCIE TO JEST PIĘKNA GRA JEDNEMU ZABIERZE DRUGIEMU DA

Figrin

Post30 wrz 2015, o 22:38

DexterLuthor napisał(a):Kusi mnie żeby pogrzebać przy obrońcach. Moje trio Lavonte David, Bobby Wagner i Paul Worrilow furory nie robi. Niestety w necie brakuje (ew. nie potrafię znaleźć) rankingów które pomogły by komuś kto nie za bardzo orientuje się w IDP. Jak to jest u Was? Jak oceniacie graczy defensywy i ile FP was zadowala?

Faktycznie, takich rankingow raczej sie nie znajdzie. Ja osobiscie dzialam troche intuicyjnie. Wg mnie LB i DL sa bardziej pewnymi zaowdnikami w punktowaniu, ale rzadziej zrobia wielki wynik niz kryjacy. Ja lubie wypatrzec fajnych CB lub tylnych, ktorzy przy INT i nawet przylozeniu potrafia niezle zapunktowac :D Tak np. jeszcze od collegu jestem fanem Tyrana Mathieu, ktorego wzialem z draftu wiedzac jak bardzo potrafi byc aktywny, mimo, ze w pierwszych dwoch kolejakch mial 11 punktow, to w 3. milo zaskoczyl, kiedy wlasnie zanotowal przechwyt i przylozenie, co dalo 22pkt!!
Rankingi latwiej znalezc co do obrony druzynowej, bo wiekszosc lig tak robi. Moje osobiscite zdanie, to do IDP trzeba miec troche szczescia, bo raz raz taki CB zrobi 4-5 pkt normy, a co jakis czas zdarzajacy sie przechwyt najlepiej z TD daje duze kopa punktowego ;d wtedy przeciwnik moze tylko miec nadzieje, ze to nie na jego kolejce ;d

W sumie bedac w lidze z 3 IDP juz rok z kolei przyznaje, ze to wazna pozycja, ktora moze nie raz przesadzac o wygranej. Jako przyklad moze podam moich 3 obroncow, ktorzy w 2 kolejce mieli w sumie 19 punktow, a w 3 juz 41,5!!! Ogroman roznica, kiedy czesto mecze decyduja sie na kilka punktow.

czapski

Post5 paź 2015, o 14:29

Wybierając Rasheda Jonesa jako IDP wiedziałem, że to rozwiązanie bez szaleństw, ale przesadził ze stabilnością na przeciętnym poziomie ;)

Obrazek

DexterLuthor

• Ulubiona drużyna: Saints/GB/Steelers
  • Ulubiony zawodnik: Brees/A-Rod/Bell

Post5 paź 2015, o 19:37

Dostałem po tyłu w tej kolejce aż iskry poszły. Gdyby nie pech w week 2 było by 3-1 a tak 2-2.
Plamy nie dał tylko Clay :D
Tak z ciekawości czy ktoś miał do tyłu w FF przed końcem 1 połowy meczy o 19.
Obrazek
ŻYCIE TO JEST PIĘKNA GRA JEDNEMU ZABIERZE DRUGIEMU DA

czapski

Post11 paź 2015, o 10:27

U nas krwawa walka - ktoś podjął niespecjalnie zrozumiała decyzję wyrzucania Todda Gurleya przed ostatnią kolejka. Zwyciężca z 76 dolarów, ja przegrany z 74, ale po prostu nie miałęm więcej na koncie już ;)

http://fotowrzut.pl/9IPBSMIV6P

czapski

Post12 paź 2015, o 16:02

Roster fajny, ale chyba muszę poprawić umiejętności w grze START/SIT

Obrazek

Michal29

• Ulubiona drużyna: Hawks
  • Ulubiony zawodnik: Russell Wilson

Post12 paź 2015, o 18:25

Spoko, ja w Wieloletniej od początku sezonu konsekwentnie wystawiam Wilsona mając na ławce Daltona :)
Na starym forum: WaltJones

czapski

Post12 paź 2015, o 19:22

Ha, to graliśmy przeciwko sobie w tej kolejce, zmyliłeś mnie tymi Vikingami. Szkoda, że akurat na Ciebie trafiłem w tej kolejce ;)
Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Fantasy Football