2 sty 2017, o 15:57
No i przegrałem mistrzostwo w 17 kolejce cudów. Ba, awans też przegrałem, bo spadłem na 3 miejsce. Czy ktoś z grupy trzymającej władzę nad MP może mi podać argumenty po co grana jest 17 kolejka? W tym roku to był po prostu kryminał. 1/3 ligi oszczędza się na post season. Więcej niz połowa ligi robi wszystko by nie wygrać, bo po co lądować kilka miejsc dalej w draftcie. Gwiazdy FF albo oglądają spotkania w "stroju cywilnym" albo są ściągane w trakcie meczu o pietruszkę. Zawodnicy z lekkimi urazami, którzy w meczu o coś na pewno by grali, wczoraj albo odpoczywali albo zagrali ułamek normalnych snapów. Dlaczego gracze FF, którzy te gwiazdy do swoich zespołów wybrały mają być karane za to, że poszło i im tak dobrze, że w ostatnim meczu mają przywilej odpocząć przed najważniejszymi meczami? Dlaczego cały normalny świat FF kończy po 16 kolejkach? Serio czekam na jakieś argumenty, bo ja czuję się wyrolowany po całym sezonie solidnej i uważnej gry. Jeśli za rok planujecie zostawić 17 kolejkę, to bawcie się sami.