Teraz jest 30 sie 2025, o 05:06

Bukmacherka

Czego dusza tylko zapragnie!
  • Autor
  • Wiadomość

Answerreck

• Ulubiona drużyna: Oakland Raiders
  • Ulubiony zawodnik: JJ Watt

Bukmacherka

Post21 sie 2015, o 11:39

Gra ktoś? Uważa się za speca w typowaniu wyników NFL?
Myślę, że powinien na forum powstać temat, w którym można by pisać o swoich futbolowych kuponach, dlatego też go zakładam :)
"We would rather be feared than respected." - Al Davis

Jacob

• Ulubiona drużyna: Patriots, Rams
  • Ulubiony zawodnik: Sporo ich ;D

Re: Bukmacherka

Post21 sie 2015, o 12:28

Wchodzę w to ;D Co prawda uważam, że ten sezon będzie jednym z najtrudniejszych do przewidzenia, ale "kto nie ryzykuje, ten nie pije szampana" (a w tym wypadku, nie karmi swojego portfela) :P
"To be successful, a man must exert an effective influence upon his brothers and upon his associates, and the degree in which he accomplishes this depends on the personality of the man. The incandescence of which he is capable. The flame of fire that burns inside of him. The magnetism which draws the heart of other men to him" - Vince Lombardi
Obrazek

OaRaiders_

Post21 sie 2015, o 17:26

Mi od czasu do czasu zdarza się coś obstawić. Na pierwsza kolejkę poleciałem z fantazją. ;)
Obstawiłem 5 spotkań, stawka 16,50 PLN i do "wyciągnięcia" 513,38.

Oto one:
Rams - Seahawks - 2 (1.55)
Redskins - Dolphins - 2 (1.70)
Chargers - Lions - 2 (2.05)
Raiders - Bengals - 1 (2.40)
49ers - Vikings - 2 (2.40)

Dziwnie wysokie kursy? Zapewne dlatego, że zakład był zawarty tuż po drafcie.

bedoes22

Post7 lut 2017, o 18:20

Temat stary, a warto odświeżyć, bo ciekawe rzeczy na rynku się dzieją. Polecam Wam młody serwis otwarty kilka miesięcy temu, LvBet. Mają polską licencję, więc obstawianie zakładów w pełni legalne. Oczywiście nie brakuje oferty na futbol amerykański. Aktualnie czasami postawię coś na futbol australijski, ewentualnie na piłkę nożną jeśli jest jakiś mecz, gdzie mniej więcej znam temat i jestem w stanie coś przeanalizować :D

Powrót do Na luzie