Teraz jest 31 sie 2025, o 05:28

[Komentarze] Mock Draft 2016

Porozmawiajmy o najlepszej futbolowej lidze na świecie
  • Autor
  • Wiadomość

bambosz

• Ulubiona drużyna: Seahawks
  • Ulubiony zawodnik: Wilson, Sherman

Re: [Komentarze] Mock Draft 2016

Post14 kwi 2016, o 14:32

Piteroo napisał(a):Tennessee gets: Rams first-round pick (2016), two second-round picks (2016) third-round pick (2016), first-round pick (2017), third-round pick (2017).

Rams get: Titans first overall pick (2016), Titans fourth-round pick (2016), Titans sixth-round pick (2016).

Jak dla mnie Titans zrobili niesamowicie dobry interes bo żaden z proponowanych wyborów z 1 nie zmienił by u nich za wiele a tak, mają już w tym roku szansę na 6 graczy w pierwszych 3 rundach, brawo !!!

Rams też. Dla mnie byli jedynym sensownym teamem który mógłby sie przesunąć po pick numer 1. Mają mocny roster i jedyne czego im brakuje to QB i WR. QB dostaną, a WR można często wyciągnać ciekawego w dalszych rundach :)

Piteroo

Post14 kwi 2016, o 14:42

Osobiście obstawiam że to u Wentza właśnie zaczyna się balanga bo nie dość że pójdzie z 1 to jeszcze Cleveland ominie szerokim łukiem, Goff pewnie wkurzony bo zamiast pozostać w domu(SF) wyląduje w tym smutnym jak p... mieście 8-)

Pierre

Post14 kwi 2016, o 15:28

Moim zdaniem to właśnie po Goffa jest ten trade up. Po przeprowadzce do Los Angeles wybór z jedynką chłopaka z Kalifornii ma dużo PRowego sensu.

Michal29

• Ulubiona drużyna: Hawks
  • Ulubiony zawodnik: Russell Wilson

Post14 kwi 2016, o 15:53

Wow, jeszcze nigdy w historii zespół wybierający z #15 lub niżej nie poszedł w górę po jedynkę. Za to kocham NFL i draft w szczególności. Jedna wymiana a całkowicie zmienia realia całej ligi.

Titans, którzy mają młodego, perspektywicznego rozgrywającego mogą teraz wzmocnić drużynę, zarówno w defensywie jak i w ataku, CZTEREMA pickami w pierwszych dwóch rundach :shock:
Na starym forum: WaltJones

kks

• Ulubiona drużyna: Eagles
  • Ulubiony zawodnik: Dawkins!

Post14 kwi 2016, o 16:47

Propsy dla Titans.

oceansizer

• Ulubiona drużyna: Patriots, Eagles
  • Ulubiony zawodnik: DMac, G.O.A.T, Moss

Post14 kwi 2016, o 17:09

Dla mnie Titans zrobili mega deal. Mając tyle pickow w dwóch rundach mogą uzbroić się po pachy. Rams zagrali trochę na dużym ryzyku i czas pokaże, czy się opłacało. Na chwilę obecną według mnie, ani Wentz, ani Goff nie są warci takiego ruchu. Oby nie wykluła się podobna historia jak z RG3.
" Talent sets the floor, character sets the ceiling " - Bill Belichick.

Pierre

Post14 kwi 2016, o 17:34

A tymczasem po cichu pojawiają się komentarze że Titans mogą zdecydować się na trade-up po Ronnie Stanley'a. To dopiero byłby ciekawy scenariusz.

bambosz

• Ulubiona drużyna: Seahawks
  • Ulubiony zawodnik: Wilson, Sherman

Post14 kwi 2016, o 18:30

oceansizer napisał(a):Dla mnie Titans zrobili mega deal. Mając tyle pickow w dwóch rundach mogą uzbroić się po pachy. Rams zagrali trochę na dużym ryzyku i czas pokaże, czy się opłacało. Na chwilę obecną według mnie, ani Wentz, ani Goff nie są warci takiego ruchu. Oby nie wykluła się podobna historia jak z RG3.

W tamtym roku również 90% osób uważała, że Winston i Mariota nie są warci 1&2. Spadli chyba odpowiednio do 15 i 6 :) Jak życie pokazało, chyba jednak byli warci :) życzę Goffowi i Wentzowi tego samego, a szczególnie temu ktory wyląduje w Cleveland :)

oceansizer

• Ulubiona drużyna: Patriots, Eagles
  • Ulubiony zawodnik: DMac, G.O.A.T, Moss

Post14 kwi 2016, o 18:45

Do bambosz

Nie neguję wyboru żadnego z nich z pickiem 1, tylko zastanawia mnie jakim kosztem on sie odbywa. Mariota i Winston zostali wybrani w normalnej kolejności i nich za nich nie płacił "daniny" w postaci takiej ilości i jakości picków, jakie ma miejsce na linii Titans - Rams. No, a z oceną Marioty oraz Winstona to ja bym się jeszcze wstrzymał - przypominam, że i RGIII w swoim pierwszym sezonie "szalał", potem już było tylko dramatyczniej i dramatyczniej.
" Talent sets the floor, character sets the ceiling " - Bill Belichick.

Piteroo

Post14 kwi 2016, o 18:47

W necie już szał i powolne kreowanie nowego QB Rams na sportową gwiazdę LA w miejsce odchodzącego Kobiego :lol: Goff to faktycznie fajny pomysł, chłopak z Kalifornii więc jest dodatkowy smaczek. Ale kurde aż tyle poświęcić, ciągle jestem w szoku bo Rams na prawdę wiele ryzykują.
Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do NFL