Teraz jest 31 sie 2025, o 05:28

KOMENTARZE do Mock Draft 2018

Porozmawiajmy o najlepszej futbolowej lidze na świecie
  • Autor
  • Wiadomość

Pierre

Re: KOMENTARZE do Mock Draft 2018

Post3 kwi 2018, o 18:14

Tak jak uwielbiam Wynna jako G, tak na zewnątrz linii bym go nie ryzykował brak mu warunków fizycznych na taką grę (bardzo niestety). Tym niemniej mój IOL numer jeden w tym drafcie ;)

Michal29

• Ulubiona drużyna: Hawks
  • Ulubiony zawodnik: Russell Wilson

Post4 kwi 2018, o 00:28

Mimo iż w regulaminie widnieje jasny zapis
Kod: Zaznacz cały
Jeśli w trakcie trwania naszej zabawy w NFL zdarzy się jakaś wymiana, która wpłynie na kolejność I rundy (a jest to prawdopodobne) - nie ma to dla nas znaczenia, zostajemy przy układzie z dnia 23.03.2018, godz. 10:10...

to przeszło mi przez myśl zaproponowanie uwzględnienia wymiany między Rams i Patriots.

Ponieważ jednak Rams nie mają picku w 2. rundzie i zabranie adiku #23 wyeliminowałoby go z zabawy, zostajemy przy ustalonej kolejności.
Na starym forum: WaltJones

oceansizer

• Ulubiona drużyna: Patriots, Eagles
  • Ulubiony zawodnik: DMac, G.O.A.T, Moss

Post4 kwi 2018, o 05:51

Tak jak ustalaliśmy,zasady są zasadami. Tak na marginesie,świetny trade Patriots.
" Talent sets the floor, character sets the ceiling " - Bill Belichick.

osinho

• Ulubiona drużyna: Arizona Cardinals
  • Ulubiony zawodnik: Larry Fitzgerald

Post4 kwi 2018, o 13:58

Michal29 napisał(a):Mimo iż w regulaminie widnieje jasny zapis
Kod: Zaznacz cały
Jeśli w trakcie trwania naszej zabawy w NFL zdarzy się jakaś wymiana, która wpłynie na kolejność I rundy (a jest to prawdopodobne) - nie ma to dla nas znaczenia, zostajemy przy układzie z dnia 23.03.2018, godz. 10:10...

to przeszło mi przez myśl zaproponowanie uwzględnienia wymiany między Rams i Patriots.

Ponieważ jednak Rams nie mają picku w 2. rundzie i zabranie adiku #23 wyeliminowałoby go z zabawy, zostajemy przy ustalonej kolejności.

ewentualnie gdyby adiku nie chcący obijał się wyborem (w co wątpię, bo zaglądał tu dzisiaj), to można by ten pick oddać Patriots

oceansizer

• Ulubiona drużyna: Patriots, Eagles
  • Ulubiony zawodnik: DMac, G.O.A.T, Moss

Post4 kwi 2018, o 14:06

Jakby co, to ja bede zwarty i gotowy. Niemniej jednak nie chcę psuć zabawy wybierającemu dla Rams.
" Talent sets the floor, character sets the ceiling " - Bill Belichick.

kks

• Ulubiona drużyna: Eagles
  • Ulubiony zawodnik: Dawkins!

Post4 kwi 2018, o 19:35

IMO, tak jak oceansizer napisał wyżej, zasady to zasady. Jak admin będzie sobie robił co chce w trakcie zabawy nie stosując się do wcześniej ustalonych zasad, to za rok będzie nas mniej niż teraz.

Michal29

• Ulubiona drużyna: Hawks
  • Ulubiony zawodnik: Russell Wilson

Post4 kwi 2018, o 20:12

kks napisał(a):IMO, tak jak oceansizer napisał wyżej, zasady to zasady. Jak admin będzie sobie robił co chce w trakcie zabawy nie stosując się do wcześniej ustalonych zasad, to za rok będzie nas mniej niż teraz.

Przecież napisałem

przeszło mi przez myśl zaproponowanie uwzględnienia wymiany

Słowo klucz -ZAPROPONOWANIE. To nie jest tak, że powiedziałbym "wybierajo Petrjots zamiast Ramsuff" i basta. Uruchomiłbym dyskusję i wspólnie przedyskutowalibyśmy tą propozycję.

Nie zrobiłem jednak nawet tego więc nie wiem skąd takie teksty jak "admin będzie robił co chce". Nawet przerwę świąteczną zatwierdziłem po zapoznaniu się z opinią forumowiczów więc nie rozumiem skąd to uniesienie...
Na starym forum: WaltJones

sz

Post4 kwi 2018, o 20:25

Michal29 napisał(a):Nie zrobiłem jednak nawet tego więc nie wiem skąd takie teksty jak "admin będzie robił co chce". Nawet przerwę świąteczną zatwierdziłem po zapoznaniu się z opinią forumowiczów więc nie rozumiem skąd to uniesienie...

Mam wrażenie, że post kks odnosił się raczej do postu osinho i nie miał być atakiem w żadną stronę, tylko głosem w dyskusji :).
Niemniej jednak moim zdaniem wszyscy mają rację.
1. Wybór należy do adiku, który dzisiaj się logował, więc należy się spodziewać, że jego wybór pojawi się o czasie.
2. Gdyby doszło do sytuacji, że adiku w terminie nie dokona wyboru i nie da znać o powodach opóźnienia, to lepiej, żeby oceansizer wstawił pick Patriots, niż żeby Michal29 miał wybierać dla Rams ;)
Ostatnio edytowano 4 kwi 2018, o 20:26 przez sz, łącznie edytowano 1 raz

sz

Post4 kwi 2018, o 20:25

Nie zwracajcie uwagi na ten post, miałem edytować post powyżej, a wcisnąłem cytuj :roll:

kks

• Ulubiona drużyna: Eagles
  • Ulubiony zawodnik: Dawkins!

Post4 kwi 2018, o 22:12

Nie było żadnego uniesienia z mojej strony. Jedynie zwrócenie uwagi na ważną w mojej opinii kwestię. Wydaje mi się, że zabrakło jakiegoś emota na koniec wypowiedzi. ;-)

Sz dobrze podsumował mój post. ;-)
Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do NFL