Teraz jest 30 sie 2025, o 23:27

[Komentarze] Mock Draft 2016

Porozmawiajmy o najlepszej futbolowej lidze na świecie
  • Autor
  • Wiadomość

Pierre

Re: [Komentarze] Mock Draft 2016

Post6 kwi 2016, o 13:31

kks napisał(a):Zupełnie nie wiem czemu Lawson spada w tych mockach. Jak tylko Shaq ogarnie fajnie spin move'y, to będzie z niego wykapany DeMarcus Ware. Ale może tylko mi się tak podoba. ;-)

Bo masz bardzo mocny rocznik, masz do wyboru właściwie bliżniaczych Dodda i Ogbaha, Floyda po bardzo udanym SC i mającego świetną opinię (przynajmniej na boisku) Spence'a. Dorzuć Bossę i Bucknera i wychodzi siedmiu świetnych pass-rusherów, a dalej wcale nie dużo słabiej bo przecież są: Bullard, Calhoun czy choćby Nassib, że pominę DE typowych do 3-4 i klasycznych OLB. A że Lawson ma kilka drobnych kontuzji na koncie to nie każdy preferuje go jako pierwszy wybór.

osinho

• Ulubiona drużyna: Arizona Cardinals
  • Ulubiony zawodnik: Larry Fitzgerald

Post6 kwi 2016, o 19:14

tomer177 napisał(a):Szczerze mówiąc miałem nadzieję,że zapomnieliście o Nkemdiche i wybiorę go do Cowboys bo to był mój nr 1 na drugą rundę :D

zbyt ciekawy zawodnik, żebym miał go pominąć dla Cardinals :P

Michal29

• Ulubiona drużyna: Hawks
  • Ulubiony zawodnik: Russell Wilson

Post7 kwi 2016, o 10:21

Fenomenalnie potoczył się dla Titans nasz draft. Po co brać Tunsila z jedynką, skoro startera na OT można zdobyć w drugiej rundzie a wcześniej ściągnąć świetnego defensora :-)
Na starym forum: WaltJones

osinho

• Ulubiona drużyna: Arizona Cardinals
  • Ulubiony zawodnik: Larry Fitzgerald

Post7 kwi 2016, o 14:16

pierwsza runda 9 dni

w tym tempie trzecią do draftu może damy radę (chętnie bym jeszcze kogoś wybrał, ale chwilowo dla moich drużyn koniec)

Michal2009b1

• Ulubiona drużyna: Niners

Post7 kwi 2016, o 14:29

To prawda, pieruńsko szybko poszła pierwsza runda.

Ja też się piszę na 3R, Niners tak zdemontowali drużynę, że dwie rundy draftu nie wystarczą by to naprawić :lol:

ikon

• Ulubiona drużyna: Chicago Bears

Post7 kwi 2016, o 17:41

Co do trzeciej rundy mam podobne zdanie jak przed rokiem. Zostanie kilku ciekawych zawodników ale 80% wyborów będzie na zasadzie: na jaką pozycję potrzebuję zawodnika? i kto ma najwyższy rate na nfl.com? Zakończyłbym na drugiej

krisow

• Ulubiona drużyna: Carolina Panthers
  • Ulubiony zawodnik: Luke Kuechly

Post8 kwi 2016, o 13:30

Nie mogę z Wami wybierać !!! Od numeru 1 naszego draftu ciągle mi podbieracie zawodników :) Nastawiony byłem na OG Cody Whitehair, no to Michal2009b1 i 49'ers numer wcześniej zabrali... Muszę na nowo przemyśleć strategię, mój wybór będzie dzisiaj po 21:00 jak już dziecko pójdzie spać.
Obrazek
"Keep pounding!"

PyjterSothis

• Ulubiona drużyna: NEW ENGLAND PATRIOTS
  • Ulubiony zawodnik: T.Brady

Post8 kwi 2016, o 13:56

hehe też marzyłem o Whitehairze dla GB ale wiedziałem, że do tego numeru w drugiej rundzie nie dotrwa. Wkurzyła mnie bardziej strata K. Neal dla BUCS
PATRIOTS potem długo, długo nic i sympatia do: TB Bucs, Packers, Seahawks, Saints i Raiders :twisted:

Michal29

• Ulubiona drużyna: Hawks
  • Ulubiony zawodnik: Russell Wilson

Post8 kwi 2016, o 14:36

Ja mam na razie dość szerokie listy dla Jets i Seahawks, zobaczymy ilu dotrwa do odpowiednich wyborów :P

EDIT: Skoro o Jets mowa, właśnie pojawiła im się w składzie dziura wielkości Jowisza gdyż Da'Brickashaw Ferguson zakończył karierę. Od wyboru z #4 w 2006 roku, na 160 możliwych do rozegrania meczów sezonu zasadniczego "Brick" zagrał w 160, dodatkowo nie omijając ani jednego snapu... Może i w zeszłym sezonie to już nie był tak świetny gracz jak przez lata ale leadership i durability to cechy, które nie łatwo zastąpić, nawet gdyby Jets sięgnęli po następce Bricka z #20...
Na starym forum: WaltJones

bambosz

• Ulubiona drużyna: Seahawks
  • Ulubiony zawodnik: Wilson, Sherman

Post8 kwi 2016, o 18:49

Michal29 napisał(a):EDIT: Skoro o Jets mowa, właśnie pojawiła im się w składzie dziura wielkości Jowisza gdyż Da'Brickashaw Ferguson zakończył karierę. Od wyboru z #4 w 2006 roku, na 160 możliwych do rozegrania meczów sezonu zasadniczego "Brick" zagrał w 160, dodatkowo nie omijając ani jednego snapu... Może i w zeszłym sezonie to już nie był tak świetny gracz jak przez lata ale leadership i durability to cechy, które nie łatwo zastąpić, nawet gdyby Jets sięgnęli po następce Bricka z #20...

I to sie nazywa udaną inwestycją w OL :D
Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do NFL