Teraz jest 31 sie 2025, o 04:52

[KOMENTARZE] Mock Draft 2017

Porozmawiajmy o najlepszej futbolowej lidze na świecie
  • Autor
  • Wiadomość

osinho

• Ulubiona drużyna: Arizona Cardinals
  • Ulubiony zawodnik: Larry Fitzgerald

Re: [KOMENTARZE] Mock Draft 2017

Post24 mar 2017, o 18:49

na pewno ciekawy wybór

a Cardinals bez kontrowersji

DexterLuthor

• Ulubiona drużyna: Saints/GB/Steelers
  • Ulubiony zawodnik: Brees/A-Rod/Bell

Post25 mar 2017, o 15:04

Zaskakujący wybór Colts ale może trafny
ŻYCIE TO JEST PIĘKNA GRA JEDNEMU ZABIERZE DRUGIEMU DA

ikon

• Ulubiona drużyna: Chicago Bears

Post25 mar 2017, o 15:10

Mamy pierwszą kontrowersję, Mahomes wybrany jako pierwszy QB w naszym naborze ;) Ja osobiście raczej wyżej cenię Watsona i Trubisky'ego ale to trudno przewidzieć, dopiero boisko zweryfikuje nasze poglądy. Mimo wszystko lubię ten pick, odważna decyzja ;)

Cycu

Post25 mar 2017, o 19:20

Mnie z dotychczasowych wyborow najbardziej zdzwil Oj Howard do Titans z numerem 5. Pasuje do nich swietnie, ale moim zdaniem zapoluja na niego w wyborze 18. Z 5 wybiora ktoregos z kozakow secondary - w naszym przypadku bylby to Hooker.

osinho

Post25 mar 2017, o 20:03

Cycu napisał(a):Mnie z dotychczasowych wyborow najbardziej zdzwil Oj Howard do Titans z numerem 5. Pasuje do nich swietnie, ale moim zdaniem zapoluja na niego w wyborze 18. Z 5 wybiora ktoregos z kozakow secondary - w naszym przypadku bylby to Hooker.

zapolują na niego jeśli zrobią trade-up i wyprzedzą Cardinals, w przeciwnym razie stawiam, że Howard trafi na pustynię

Cycu

Post25 mar 2017, o 20:30

osinho napisał(a):
Cycu napisał(a):Mnie z dotychczasowych wyborow najbardziej zdzwil Oj Howard do Titans z numerem 5. Pasuje do nich swietnie, ale moim zdaniem zapoluja na niego w wyborze 18. Z 5 wybiora ktoregos z kozakow secondary - w naszym przypadku bylby to Hooker.

zapolują na niego jeśli zrobią trade-up i wyprzedzą Cardinals, w przeciwnym razie stawiam, że Howard trafi na pustynię

Wg mnie Cardinals wezma WR zeby pogral chociaz rok u boku Fitz'a

oceansizer

• Ulubiona drużyna: Patriots, Eagles
  • Ulubiony zawodnik: DMac, G.O.A.T, Moss

Post25 mar 2017, o 20:35

Do kks

Czyli co? Łamiemy żelazną zasadę, że żadnych RB w pierwszych dwóch rundach :). Ale tak na poważnie, to chyba najwyższa pora na jakiegoś fajnego, power RB - Cook jak najbardziej. Niech dadzą odpocząć biednemu Sprolesowi, bo chłopak się zabiega na amen.
" Talent sets the floor, character sets the ceiling " - Bill Belichick.

kks

• Ulubiona drużyna: Eagles
  • Ulubiony zawodnik: Dawkins!

Post25 mar 2017, o 21:40

oceansizer napisał(a):Do kks

Czyli co? Łamiemy żelazną zasadę, że żadnych RB w pierwszych dwóch rundach :). Ale tak na poważnie, to chyba najwyższa pora na jakiegoś fajnego, power RB - Cook jak najbardziej. Niech dadzą odpocząć biednemu Sprolesowi, bo chłopak się zabiega na amen.

Nigdy nie wyznawałem takiej zasady. Nawet prowokowałem trochę na forum licząc, że Fournette doczłapie do 14. Jednak ktoś nie dał się oszukać. ;-)

Jak zacząłem pisać o swoim wyborze, to najpierw wybrałem Davisa, potem McDowella, a dopiero na końcu Cooka. Jak na biegacza to jakoś najmniej mi się podoba z tych tegorocznych, jednak głos rozsądku podpowiedział, że trzeba na niego postawić. W rzeczywistym drafcie dużo bardziej rajcuje mnie opcja wybrania np. Mixona w 3. rundzie. :-)

bambosz

• Ulubiona drużyna: Seahawks
  • Ulubiony zawodnik: Wilson, Sherman

Post26 mar 2017, o 01:17

Masz racje, byłoby secondary gdyby nie fakt że nie było już u nas Adamsa a Jones złapał kontuzje. Wybierając OJ wiedziałem że to troszke taki reach. Poprostu wd mnie jest najlepszym zawodnikiem który był dostępny. Złapie podanie jak WR a i zablokuje dla Murraya dobrze, żaden WR czy CB nie był warty wyboru tak wysokiego jak on, Zobaczysz, moge sie nawet założyć że w prawdziwym drafcie OJ też pójdzie w TOP10, szybciej od jakiegokolwiek WR. ;)
EDIT: jedyny wyjątek to może być Williams do Jets. Po za tym idzie przed każdym WR :)

osinho

Post26 mar 2017, o 10:44

Cycu napisał(a):
osinho napisał(a):

Wg mnie Cardinals wezma WR zeby pogral chociaz rok u boku Fitz'a

pytanie, który zostanie, a wdrugiej rundzie jest całkiem fajny JuJu Smith-Schuster lub Cooper Kupp
Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do NFL