Teraz jest 31 sie 2025, o 02:37

[KOMENTARZE] Mock Draft 2017

Porozmawiajmy o najlepszej futbolowej lidze na świecie
  • Autor
  • Wiadomość

osinho

• Ulubiona drużyna: Arizona Cardinals
  • Ulubiony zawodnik: Larry Fitzgerald

Re: [KOMENTARZE] Mock Draft 2017

Post22 mar 2017, o 22:33

kolejny kandydat do Cardinals już wybrany - w życiu bym nie przypuszczał, że będę się musiał tak nagimnastykować, żeby dla swoich wybierać, mam jeszcze co prawda dwóch kandydatów w zanadrzu, ale przede mną wybierają jeszcze 3 drużyny

Michal29

• Ulubiona drużyna: Hawks
  • Ulubiony zawodnik: Russell Wilson

Post22 mar 2017, o 23:06

Geez, dobrze że ogarnąłem cięższy okres na uczelni i najbliższe kilka dni powinno być względnie luźno - muszę podkręcić tempo przygotowań do wybierania dla Seahawks - jak tak dalej pójdzie moja kolej wypadnie jakoś w sobotę :D
Na starym forum: WaltJones

PyjterSothis

• Ulubiona drużyna: NEW ENGLAND PATRIOTS
  • Ulubiony zawodnik: T.Brady

Post23 mar 2017, o 16:58

łohooo ale zeście Panowie tempo narzucili :lol: ja tu dopiero w powijakach jestem. Może w weekend trochę ogarnę temat. CO wy chcecie 4 rundy draftu machnąć? :lol:
PATRIOTS potem długo, długo nic i sympatia do: TB Bucs, Packers, Seahawks, Saints i Raiders :twisted:

sz

Post23 mar 2017, o 21:13

Nie wierzyłem, że Thomas spadnie aż do 12 numeru, choć z każdym kolejnym wyborem moja nadzieja, że tak się jednak stanie, rosła. Niestety Saints i DexterLuthor zgarnęli mi go sprzed nosa, tym samym pozbawiając mnie mojego wymarzonego scenariusza dla Browns. Dla mnie Thomas to zdecydowanie numer 2 w drafcie.

EDIT: Mój kolejny wybór pojawi się pewnie jutro po południu, więc możemy złapać trochę oddechu.

Jaden

Post23 mar 2017, o 22:50

PyjterSothis napisał(a):CO wy chcecie 4 rundy draftu machnąć? :lol:

3 rundy wystarczą, w 4 Dolphins nie mają wyboru :lol:

Nieźle pędzi ten nasz draft. Bardzo podoba mi się wybór OJ Howarda przez Titans, według mnie największy ofensywny talent tego draftu, który jest nie tylko wielki ale i niesamowicie szybkim TE. Moim zdaniem będzie świetnym celem dla Marcusa Marioty. Zaskoczył mnie trochę wybór Jaguars, Zdaję sobie sprawę jak świetnym graczem jest Allen, i jak monstrualną obronę stworzyłoby to w Jacksonville. Natomiast dla mnie pewniakiem był tu wybór Fournette, Jags potrzebują biegacza i osoby która odciążyłaby Bortlesa.

sz napisał(a):Nie wierzyłem, że Thomas spadnie aż do 12 numeru, choć z każdym kolejnym wyborem moja nadzieja, że tak się jednak stanie, rosła. Niestety Saints i DexterLuthor zgarnęli mi go sprzed nosa, tym samym pozbawiając mnie mojego wymarzonego scenariusza dla Browns. Dla mnie Thomas to zdecydowanie numer 2 w drafcie.

EDIT: Mój kolejny wybór pojawi się pewnie jutro po południu, więc możemy złapać trochę oddechu.

Całe Cleveland czeka na swojego Franchise QB, Mitch Trubisky jest dostępny, jest z Ohio. Zrób to, ludzie będą cie nosić na rękach! ;)

DexterLuthor

• Ulubiona drużyna: Saints/GB/Steelers
  • Ulubiony zawodnik: Brees/A-Rod/Bell

Post24 mar 2017, o 09:38

pass rusher to potrzeba numer jeden dla Saints ale zgadzam się z przedmówcą bo gdyby nie było Thomasa to brałbym kogoś do ofensywy Howarda lub Fournette (jeśli byliby dostępni)

p.s. apropos QB idę napić się kawy bo osłabiła mnie, mam ogromną nadzieję, plotka że Saints dopytują o możliwość reanimacji Manziela....blee
ŻYCIE TO JEST PIĘKNA GRA JEDNEMU ZABIERZE DRUGIEMU DA

oceansizer

• Ulubiona drużyna: Patriots, Eagles
  • Ulubiony zawodnik: DMac, G.O.A.T, Moss

Post24 mar 2017, o 10:18

Chyba chodzi o tego samego Manziela, ktory miał być jednym z wielu zbawców w Cleveland ;)
" Talent sets the floor, character sets the ceiling " - Bill Belichick.

Pierre

Post24 mar 2017, o 12:12

Ja tam zainteresowanie NO Mazielem rozumiem, będzie miał okazję sprawdzić się przy reanimowaniu Bourbon Street.

Za to Tankersley wybrany u nas jako drugi CB, przyznam czuję się zaskoczony. Chociaż rocznik wyjątkowo mocny na tej pozycji i co ważne wyrównany. Więc kto wie może w tym sezonie błyśnie właśnie absolwent Clemson.

DexterLuthor

• Ulubiona drużyna: Saints/GB/Steelers
  • Ulubiony zawodnik: Brees/A-Rod/Bell

Post24 mar 2017, o 12:46

Jutro pewnie będzie news że do Saints może trafić Ray Rice.....dobrze że Hernandez dostał dożywocie ;) ;)
ŻYCIE TO JEST PIĘKNA GRA JEDNEMU ZABIERZE DRUGIEMU DA

bambosz

• Ulubiona drużyna: Seahawks
  • Ulubiony zawodnik: Wilson, Sherman

Post24 mar 2017, o 18:35

PODOBA MI SIE BARDZO WYBÓR PIERWSZEGO QB!!! Wedlug mnie również to właśnie Mahomes jest najlepsza opcją w tym drafcie i jeśli grałby na jakiejś bardziej renomowanej uczelni jak Notre Dame, Alabama czy USC to właśnie jego by wszyscy hypowali nawet jako no.1 overall
Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do NFL