PyjterSothis napisał(a):CO wy chcecie 4 rundy draftu machnąć?

3 rundy wystarczą, w 4 Dolphins nie mają wyboru
Nieźle pędzi ten nasz draft. Bardzo podoba mi się wybór OJ Howarda przez Titans, według mnie największy ofensywny talent tego draftu, który jest nie tylko wielki ale i niesamowicie szybkim TE. Moim zdaniem będzie świetnym celem dla Marcusa Marioty. Zaskoczył mnie trochę wybór Jaguars, Zdaję sobie sprawę jak świetnym graczem jest Allen, i jak monstrualną obronę stworzyłoby to w Jacksonville. Natomiast dla mnie pewniakiem był tu wybór Fournette, Jags potrzebują biegacza i osoby która odciążyłaby Bortlesa.
sz napisał(a):Nie wierzyłem, że Thomas spadnie aż do 12 numeru, choć z każdym kolejnym wyborem moja nadzieja, że tak się jednak stanie, rosła. Niestety Saints i DexterLuthor zgarnęli mi go sprzed nosa, tym samym pozbawiając mnie mojego wymarzonego scenariusza dla Browns. Dla mnie Thomas to zdecydowanie numer 2 w drafcie.
EDIT: Mój kolejny wybór pojawi się pewnie jutro po południu, więc możemy złapać trochę oddechu.
Całe Cleveland czeka na swojego Franchise QB, Mitch Trubisky jest dostępny, jest z Ohio. Zrób to, ludzie będą cie nosić na rękach!