Teraz jest 31 sie 2025, o 05:57

[KOMENTARZE] Mock Draft 2017

Porozmawiajmy o najlepszej futbolowej lidze na świecie
  • Autor
  • Wiadomość

lafarro

• Ulubiona drużyna: Detroit Lions

Re: [KOMENTARZE] Mock Draft 2017

Post19 kwi 2017, o 07:50

@Jaden sorry za podkradanie ale wielkie umysły myślą podobnie! Poza tym na pierwszą rundę miałem już Jabrilla Peppersa przygotowanego ale mi go bambosz ukradł :)

Pierre

Post19 kwi 2017, o 15:02

Apropo Mixon, wyszła na wierzch kolejna historia z jego udziałem http://profootballtalk.nbcsports.com/20 ... k/related/

Jaden

Post19 kwi 2017, o 15:05

Robienie 3 rundy chyba mija się z celem, za chwilę wystartuje prawdziwy draft i wszyscy swoją uwagę skupią na nim. Pierre zazdroszczę wiedzy, mi chęci wystarczyło na zapoznanie się z graczami oscylującymi wokół 3 rundy, a i tak zdecydowała większość to były scouting raporty i highlightsy na yt.

Lafarro wybór Willisa dla Dolphins to był dla mnie no-brainer. Idealny fit dla Miami, ogromny potencjał, nie bez powodu pojawia się w wielu mockach w pierwszej rundzie. Rozważałem jeszcze Dereka Riversa oraz Tyusa Bowsera. Bowser pasuje mi jednak bardziej na OLB, a większą różnicę od Riversa w obronie powinien zrobić Brantley.

Michal29

• Ulubiona drużyna: Hawks
  • Ulubiony zawodnik: Russell Wilson

Post19 kwi 2017, o 15:17

O 3. rundzie nie ma mowy - obyśmy zdążyli skończyć drugą przed prawdziwym draftem ;)
Na starym forum: WaltJones

osinho

• Ulubiona drużyna: Arizona Cardinals
  • Ulubiony zawodnik: Larry Fitzgerald

Post19 kwi 2017, o 17:11

tempo w tym roku jest słabe, 24h zostało kilka razy przekroczone

kks

• Ulubiona drużyna: Eagles
  • Ulubiony zawodnik: Dawkins!

Post19 kwi 2017, o 18:07

Pierre napisał(a):Apropo Mixon, wyszła na wierzch kolejna historia z jego udziałem http://profootballtalk.nbcsports.com/20 ... k/related/

O ile pierwsza sytuacja, która wyszła na jaw mogła być jakoś wytłumaczona, bo na filmach widać, że to nie on zaczął całą scysję, to po tym newsie strzelam, że Mixon będzie top UDFA.

Cycu

Post19 kwi 2017, o 18:16

osinho napisał(a):tempo w tym roku jest słabe, 24h zostało kilka razy przekroczone

Fakt, slabo bylo w tym roku. Moim zdaniem kilka niepotrzebnych sytuacji, gdzie ktos mial czas by napisac na forum, ze nie ma czasu pisac uzasadnienia. Wystarczyloby czas poswiecony na ten post przeznaczyc na wybor, a uzasadnienie dodac w wolnej chwili.

Biorac pod uwage, ze 3-rundowy mock to ponad 100 wyborow, nie ma szans bysmy mogli to sensownie zrobic na forum.

OaRaiders_

Post19 kwi 2017, o 19:01

Dalibyśmy radę, ale trzeba byłoby się informować np. mailem czy esemesem jeszcze tuż przed naszym wyborem. Bo jeśli trzy picki przede mną są zgłaszane w przeciągu 4 h jednego dnia, a czasami coś wypadnie nagłego jak mi wczoraj (gazeta, tekst do PLFA i sprawy rodzinne), to stało się tak, że akurat do forum już nie zajrzałem. Gdyby miało się powiadomienie to taka sytuacja nie miałaby miejsca. Ale nie chcę się tłumaczyć. Moja wina. Na szczęście Michał wysłał mi wiadomość na tt i nadrobiłem pick jak najszybciej się dało.

kks

• Ulubiona drużyna: Eagles
  • Ulubiony zawodnik: Dawkins!

Post19 kwi 2017, o 19:39

Cycu napisał(a):
osinho napisał(a):tempo w tym roku jest słabe, 24h zostało kilka razy przekroczone

Fakt, slabo bylo w tym roku. Moim zdaniem kilka niepotrzebnych sytuacji, gdzie ktos mial czas by napisac na forum, ze nie ma czasu pisac uzasadnienia. Wystarczyloby czas poswiecony na ten post przeznaczyc na wybor, a uzasadnienie dodac w wolnej chwili.

Biorac pod uwage, ze 3-rundowy mock to ponad 100 wyborow, nie ma szans bysmy mogli to sensownie zrobic na forum.

Dokładnie. Też o tym wcześniej pisałem. Było takich sytuacji kilka w tym roku. Zamiast pisać, że mnie nie ma i będę jutro wystarczyło napisać w wątki imię i nazwisko wybranego zawodnika, a później dopisać uzasadnienie.

Trzeba jednak wziąć pod uwagę, że być może nie każdy był do draftu jakoś mega przygotowany i w momencie otrzymania czasu na wybór dopiero zaczynał się rozglądać za zawodnikiem. W takiej sytuacji trudno wymagać od kogoś wyboru skoro nawet nie wie kogo może wybrać.

Cycu

Post19 kwi 2017, o 19:57

kks napisał(a):
Cycu napisał(a):
osinho napisał(a):
Trzeba jednak wziąć pod uwagę, że być może nie każdy był do draftu jakoś mega przygotowany i w momencie otrzymania czasu na wybór dopiero zaczynał się rozglądać za zawodnikiem. W takiej sytuacji trudno wymagać od kogoś wyboru skoro nawet nie wie kogo może wybrać.

Jasne, ze tak i nie mam pretensji. Bawimy sie wspolnie i pewnie, ze chcialbym zrobic 3 runde, ale przezyje i bez tego. Ostatnio na roznych stronach zrobilem tyle mockow, ze juz czuje powoli przesyt tym tematem. Odstawiam to do przyszlej srody...a w czwartek przed wyjsciem z pracy ostatni mock i lece pod Muzeum Sztuki obejrzec 1 runde na zywo. Porobie mnostwo zdjec i postaram sie napisac kolejny tekst.
Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do NFL