Teraz jest 31 sie 2025, o 00:02

[Zapisy] Mock Draft 2016

Porozmawiajmy o najlepszej futbolowej lidze na świecie
  • Autor
  • Wiadomość

Pierre

Re: Mock Draft 2016

Post16 mar 2016, o 14:26

I jeszcze taka moja luźna propozycja, wynikająca z ubiegłorocznych doświadczeń. Proponuję ze startem naszego mocka wstrzymać się przynajmniej do początku kwietnia. 28 dni powinno nam z zapasem starczyć na dwie rundy, a raz że mniej więcej będzie już wiadomo co w FA (a zostało jeszcze paru znaczących zawodników), a przy okazji damy "szansę" zawodnikom na zrobienie paru głupot (Dak Prescott już zdążył wyciąć numer, wczoraj pojawiły się plotki na temat wyczynów Bosy i Elliotem ostro poszaleli).

OaRaiders_

Post16 mar 2016, o 21:17

Biorę Raiders. ;)

Ufek

• Ulubiona drużyna: Atlanta Falcons

Post17 mar 2016, o 10:40

Rzeczywiście czasu coraz mniej , a tu nic się nie dzieje i nie słychać żeby się działo. Nie pozwólmy aby ten fajny pomysł będący oprócz zabawy , potężną kopalnią informacji rozmył się niczym wiosenny śnieg.

P.S.

Jakby co ,ponieważ pewnie jestem jedynym fanem Falcons w Polsce, chętnie się nimi zaopiekuję , jak co roku, oraz mogę być rezerwowym dla Green Bay jeżeli nie będzie chętnego.

Michal29

• Ulubiona drużyna: Hawks
  • Ulubiony zawodnik: Russell Wilson

Post17 mar 2016, o 11:38

Pierre napisał(a):I jeszcze taka moja luźna propozycja, wynikająca z ubiegłorocznych doświadczeń. Proponuję ze startem naszego mocka wstrzymać się przynajmniej do początku kwietnia. 28 dni powinno nam z zapasem starczyć na dwie rundy, a raz że mniej więcej będzie już wiadomo co w FA (a zostało jeszcze paru znaczących zawodników), a przy okazji damy "szansę" zawodnikom na zrobienie paru głupot (Dak Prescott już zdążył wyciąć numer, wczoraj pojawiły się plotki na temat wyczynów Bosy i Elliotem ostro poszaleli).

Ufek napisał(a):Rzeczywiście czasu coraz mniej , a tu nic się nie dzieje i nie słychać żeby się działo. Nie pozwólmy aby ten fajny pomysł będący oprócz zabawy , potężną kopalnią informacji rozmył się niczym wiosenny śnieg.

P.S.

Jakby co ,ponieważ pewnie jestem jedynym fanem Falcons w Polsce, chętnie się nimi zaopiekuję , jak co roku, oraz mogę być rezerwowym dla Green Bay jeżeli nie będzie chętnego.

Jedni chcą się wstrzymać, drudzy boją się czy zdążymy. Obie grupy uspokajam - zanim się podzielimy najważniejsi FA znajdą już pracę. Z drugiej strony zostanie nam na draft ponad miesiąc, więc 2 rundy są niezagrożone :P
Na starym forum: WaltJones

Lukasz Smarzek

• Ulubiona drużyna: Chicago Bears

Post17 mar 2016, o 16:03

No to ja wybiorę dla Cleveland Browns
W komentarzach na głównej jako "ikon"

Michal29

Post17 mar 2016, o 16:18

No, jeszcze paru forumowych weteranów musi obudzić się ze snu zimowego jeśli chcemy mieć większą liczbę uczestników niż przed rokiem :P

Tomek Czapiewski

Post17 mar 2016, o 19:08

Osz kurna, twitter mnie uratował. To ja jak co roku Panthers. Mogę deklarować rezerwowo do Ravens, ale to Cycu pewnie weźmie.

Pierre

Post17 mar 2016, o 20:30

Ze strony:
onetwo86 napisał(a):Witam,
niestety w dalszym ciagu nie moge sie zalogowac na forum, wiec jezeli osoba ktora bierze udzial w forumowym drafcie i to czyta, to ja chcialbym wybierac dla Bears.

Michal29

Post17 mar 2016, o 20:41

Tomek Czapiewski napisał(a):Osz kurna, twitter mnie uratował. To ja jak co roku Panthers. Mogę deklarować rezerwowo do Ravens, ale to Cycu pewnie weźmie.

Na razie najszybciej zakończyłeś sen zimowy :P Cycu jest kolejnym z "niedźwiadków" na których czekam :)

Pierre napisał(a):Ze strony:
onetwo86 napisał(a):Witam,
niestety w dalszym ciagu nie moge sie zalogowac na forum, wiec jezeli osoba ktora bierze udzial w forumowym drafcie i to czyta, to ja chcialbym wybierac dla Bears.

Spoko, gdy pisałem w pierwszym poście o problemach z rejestracją miałem na myśli m.in. Onetwo. Bears są jego, mam nadzieję że do czasu draftowania uda mu się rozwiązać problemy techniczne.

bambosz

• Ulubiona drużyna: Seahawks
  • Ulubiony zawodnik: Wilson, Sherman

Post17 mar 2016, o 21:29

Titans :) rezerwowo Rams albo Broncos
Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do NFL