Pierre napisał(a):I jeszcze taka moja luźna propozycja, wynikająca z ubiegłorocznych doświadczeń. Proponuję ze startem naszego mocka wstrzymać się przynajmniej do początku kwietnia. 28 dni powinno nam z zapasem starczyć na dwie rundy, a raz że mniej więcej będzie już wiadomo co w FA (a zostało jeszcze paru znaczących zawodników), a przy okazji damy "szansę" zawodnikom na zrobienie paru głupot (Dak Prescott już zdążył wyciąć numer, wczoraj pojawiły się plotki na temat wyczynów Bosy i Elliotem ostro poszaleli).
Ufek napisał(a):Rzeczywiście czasu coraz mniej , a tu nic się nie dzieje i nie słychać żeby się działo. Nie pozwólmy aby ten fajny pomysł będący oprócz zabawy , potężną kopalnią informacji rozmył się niczym wiosenny śnieg.
P.S.
Jakby co ,ponieważ pewnie jestem jedynym fanem Falcons w Polsce, chętnie się nimi zaopiekuję , jak co roku, oraz mogę być rezerwowym dla Green Bay jeżeli nie będzie chętnego.
Jedni chcą się wstrzymać, drudzy boją się czy zdążymy. Obie grupy uspokajam - zanim się podzielimy najważniejsi FA znajdą już pracę. Z drugiej strony zostanie nam na draft ponad miesiąc, więc 2 rundy są niezagrożone